Valmismatkat bussilla Lappiin, tapahtumiin ympäri Suomen sekä Pohjois-Skandinaviaan

Pamin Tilausliikenne tarjoaa asiakkailleen kattavat valmismatkapalvelut niin Lappiin kuin myös muualle kotimaahan sekä aina Ruotsin ja Norjan Lappiin saakka. Valmismatkat ajetaan nykyaikaisella 49+1 -paikkaisella linja-autolla, joka on varustettu mm. ilmastoinnilla, DVD- ja CD-soittimilla sekä radiolla. Bussissa on myös WC.

Valmismatkat Nurmijärveltä käsin koko Suomeen

Teemme valmismatkoja myös Nurmijärveltä käsin! Kauttamme saat tasokkaan kuljetuspalvelun Etelä-Suomesta kaikkiin Suomen tapahtumiin ja retkikohteisiin. Ajamme myös matkoja pohjoiseen Ruotsiin ja Norjaan.

Kaikenkattavat valmismatkat - myös toiveiden mukaan räätälöityinä

Järjestämiemme valmismatkojen hintaan sisältyvät matkojen lisäksi myös majoitukset ja muut mahdolliset järjestelyt. Järjestämme matkoja erilaisiin tapahtumiin ja kohteisiin niin Lappiin sekä muualle Suomeen kuin myös Norjan ja Ruotsin pohjoisosiin. Matkat voivat kohteesta riippuen sisältää mm. erilaisia safareita, kiertoajeluita, risteilyjä ja tutustumisia nähtävyyksiin. Voimme myös räätälöidä joitakin järjestämistämme matkoista ryhmien toiveiden mukaan.

Vuosien varrella olemme järjestäneet mm. Lapinretkiä, teatteriretkiä, konserttiretkiä, kylpylälomia, eläkeläismatkoja, kokous- ja virkistysmatkoja sekä ryhmämatkoja tunturiin, turistivieraiden kuljetuksia ja erilaisia peli- ja kisamatkoja. Ota yhteyttä ja kysy mahdollisuutta ryhmällesi räätälöidyn matkan järjestämisestä!

Lue lisää eri valmismatkavaihtoehdoistamme niiden omilta sivuilta:


Näytä Reitti 1 suuremmalla kartalla

Kartasta löydät muutamia esimerkkipaikkakuntia, jonne ja joista teemme matkoja - kyydissämme koet kotimaamme lisäksi niin Ruotsin kuin Norjankin pohjoisosat!

Tässä kyydissä löydät lapinmaan sekä Pohjois-Norjan ja Ruotsin - lähde matkalle nyt!

Pamin Tilausliikenne
Ketavaarantie 13, 96900, Saarenkylä
Seppäläntie 2, 01900, Nurmijärvi
040 5304447
pauli.kulppi@pamintilausliikenne.fi